met maximum 12 personen trekken we van 1 tot 7 oktober naar 'Domaine Le Guinot' voor de perfecte vakantie. Samen met Bart Messiaen en Yves Pede koken jullie elke dag een 3-gangen menu in elkaar met als basis BBQ en streekproducten. denk hierbij aan eend, lokaal rund, truffel en zelfs zeevruchten. Het weekmenu stellen jullie mee samen met deze 2 grillmasters om zo te leren wat je echt al wilde leren over bbq. Na een weekje gaan jullie naar huis met een pak bagage qua techniek, recepten, kruiden rubs- en oliën. barbecueën en koken zal nooit meer het zelfde zijn.
port & chocolade: dubbel genieten....
ze lijken wel voor mekaar gemaakt, dat zijn ze ook: artisanale pralines, speciaal gemaakt voor bij onze selectie van Niepoort.
genieten in harmonie maar toch met een extra invulling.
naar eigen recept gemaakt en naar mijn beleving met de port's.
gemaakt met de beste ingrediënten, en dat is geen promotiepraatje, wel een visie...
Alle rechten voorbehouden | bart messiaen